http://www.kirjavainen.fi/sukukirja.html

2.9.2013

Sukukirjan julkistaminenSukukirja julkistettiin Kivennavan Kirjavaisten sukukokouksessa 31.1. 2013 ja myynti aloitettiin. Pitkän työn tulos. Kalevi Hyytiä on koonnut sukutietoja intensiivisesti 30 vuotta keskeisenä työsarkana Kivennavan Kirjavaiset. Sukuseura on koko toimintansa ajan pyörittänyt ajatusta sukukirjan toimittamisesta tuota aineistosta. Nyt se on vihdoin tehty.
Toisaalta voidaan ajatella, että kirja on avaus. Sipi ja Seikka Kirjavaisen jälkipolvet eivät ole läheskään täysimääräisesti näiden kansien sisällä. Joka vuosi syntyy sitä paitsi toista sataa uutta vunukkaa, jotka ovat tämän kantaperheen jälkeläisiä. Pelkästään tämä perusaineisto tulee nyt tämän kirjan julkistamisen jälkeen täydentymään sukututkijan työpöydällä.
Kirjan kansien sisään ei ole myöskään mahtunut niitä kertomuksia ja kuvamateriaalia, jota on julkaisematta suvun vaiheista. Katsaus historiaan on sekin vain pintaraapaisu. Monta syytä miettiä jatkoa . Tätä odotellessa keino tuoda tätä sukuaineistoa kirjan lukijoille on tämä blogi. Verkko on kaikkinensa hyvä väline sukukirjan laajentamiseen kansiansa suuremmaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti